Ούτε έρωτας υπάρχει - Asena, Duygu, 1946-2006 (Ωκεανίδα, 1995)
Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της η Ντουιγκού Ασένα συνεχίζει την επεξεργασία των χαρακτήρων και των γεγονότων που αναφέρωνται στο πρώτο μυθιστόρημα, Μια Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Μέσα απο ρεαλιστικές περιγραφές της ηρωίδας προβάλλουν ανάγλυφα μορφές της καθημερινότητας και γεγονότα μιας κοινωνίας των αντιθέσεων, όπου τα στεγανά παραμένουν αδιαπέραστα.