Μην πιστεύεις στην αλήθεια - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Σύγχρονο ελληνικό μυθιστόρημα, 2007)
Έμεινε έγκυος στα δεκάξι της. Παντρεύτηκε, γιατί έτσι έπρεπε, μ' έναν άντρα που δεν ήθελε. Όταν αυτός την άφησε, έπεσε με τα μούτρα στην καριέρα της, έγινε πετυχημένη συγγραφέας. Και τότε για πρώτη φορά στη ζωή της ερωτεύτηκε. Παράφορα. Έναν άντρα μικρότερό της. Λάθος της.