Αγαπημένη - Morrison, Toni, 1931-2019 (Νεφέλη, 1989)
Η ιστορία εκτυλίσσεται στα μέσα του περασμένου αιώνα στο Κεντάκυ και είναι ένα γοητευτικό παραμύθι. Ηρωες, εξεγερμένοι μαύροι, απελπισμένοι ερωτευμένοι, παντοδύναμα πνεύματα. Ακρατος ερωτισμός, γραφή μοντέρνα και αισθησιακή, ατμόσφαιρα όλο μυστήριο.