Πως να δημιουργήσετε μια δυναμική επιχείρηση - Τσιμπόγος, Χάρης ([χ.ό.], 1991)
Όλα τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες, από τη νομική σύσταση της επιχείρησης μέχρι τη μηχανοργάνωση και από την εκπαίδευση των συνεργατών μέχρι το σωστό λανσάρισμα των προϊόντων.