Ας μην ξεχνάμε την αγάπη - Gie, Chan, 1937- (Επιλογές από την παγκόσμια λογοτεχνία, 2008)
Ισονομία, τάξη, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα και ένας άγνωστος σε εμάς πολιτισμός αιώνων. Έχει θέση ο έρωτας μέσα σε όλα αυτά; Πόσο ισότιμες νιώθουν πραγματικά οι γυναίκες στη μετα-μαοϊκή κοινωνία; Όλες οι ηρωίδες παλεύουν με αξιοπρέπεια, σε μία κοινωνία πλαστής και παλαιωμένης κοινωνικής ηθικής, για να απολαύσουν μικρές καθημερινές χαρές. Αντιδράσεις, ενοχές και προσδοκίες. Απεριόριστη διάθεση για ζωή και δημιουργία. Επτά διηγήματα από την αιρετική και πιο διάσημη συγγραφέα της Κίνας. Τα κείμενά της διορατικά, γεμάτα λυρισμό και ευαισθησία, αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς στη σύγχρονη λογοτεχνία της Κίνας, αν και δέχθηκαν σκληρή κριτική όταν πρωτοδημοσιεύτηκαν.