Εκατό χρόνια ελληνικό αθλητικό δίπλωμα για αγωνίσματα στίβου - Μποντικούλης, Δημήτρης Α., 1938- (Δήμος Αθηναίων. Πολιτισμικός Οργανισμός, 2002)
Γράφει ο Δ. Αβραμόπουλος στην εισαγωγή του βιβλίου: "Η έκδοση αυτή εντάσσεται στη προσπάθεια ανάδειξης των αρχών του αθλητικού ιδεώδους και στην καταγραφή της αθλητικής μας ιστορίας. Μια από τις πτυχές της ιστορίας αυτής, το Αθλητικό Δίπλωμα, η άμεση επιβράβευση της νίκης του αθλητή και η πραγματική της πιστοποίηση, αφού είναι αυτό που φέρει το όνομα του νικητή, τον οποίο δικαιώνει, τιμά, αναγνωρίζει, καταξιώνει...".