1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο : διηγούμαι, ανακαλύπτω, παίζω, δημιουργώ - Brasseur, Philippe, 1964- (Μεταίχμιο, 2005)
Οι 1001 απλές στην εφαρμογή δραστηριότητες αυτού του βιβλίου μαθαίνουν τα παιδιά όχι απλώς να διαβάζουν αλλά ν' αγαπούν τα βιβλία. Τα παιδιά παίζουν, επινοούν, συζητούν, μιμούνται... κι όλα αυτά με αφετηρία ένα βιβλίο! Ένα πρωτότυπο βοήθημα χρήσιμο σε κάθε γονιό και εκπαιδευτικό που θέλει να μυήσει τα παιδιά στην απόλαυση της ανάγνωσης!