Ο κοκκινολαίμης και το έλατο - Πελασγός, Στέλιος (Χριστουγεννιάτικα αστεράκια, 2004)
Η καλή καρδιά του Έλατου το κρατά καταπράσινο μέσα στο βαρύ χειμώνα. Κι ο μικρός κρυωμένος Κοκκινολαίμης μαθαίνει μια μεγάλη αλήθεια: οι πιο πλούσιες αγκαλιές δεν είναι και οι πιο ζεστές.