Το θέατρο της Κίνας - Μουζενίδης, Τάκης, 1909-1981 (Πλέθρον, 2006)
Το Θέατρο της Κίνας, που γράφτηκε πριν από σαράντα και πλέον χρόνια, διατηρεί το ενδιαφέρον του ως "κατατοπιστικό" εγχειρίδιο, αλλά και ως ντοκουμένο ή μαρτυρία των οραμάτων μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από την αναζήτηση νέων πηγών έμπνευσης και αγάπη για τη γνώση.