Όχι στον μεταλλαγμένο κακό λύκο - Πελασγός, Στέλιος (Πες μου γαία, 2007)
Ο πιο τρομερός Λύκος δεν είναι ο Κακός. Είναι ο Καλός Λύκος!!! Είναι μεταλλαγμένος!!! Διαφημίζει γενετικά τροποποιημένα προϊόντα και μεταλλάσσει όλα τα πλάσματα του δάσους και των παραμυθιών. Μετά τον τραγουδιστή μπακαλιάρο και την υπερηχητική χελώνα ακολουθούν οι νάνοι με γονίδια καμηλοπάρδαλης. Και η καταστροφή επεκτείνεται. Αν δεν είσαι μεταλλαγμένος κι εσύ, θα γελάσεις πολύ. Θα μάθεις όμως και να προστατεύεσαι και να αντιστέκεσαι!