www. Εlένη-Όνειrα.gr : μυθιστόρημα - Μυλωνάς, Γιώργος (Ι. Σιδέρης, 2007)
Η σχέση μου με την Ελένη ξεκίνησε σαν ένας ζωντανός εφιάλτης, μια ερωτική εμμονή που με οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην τρέλα. Όλα συνηγορούσαν στο διασυρμό μου: πολιτικές σκοπιμότητες, προσωπικές αντιδικίες, κομματικές ίντριγκες. Στη συνέχεια, αυτή η σχέση άρχισε να διαβρώνεται κάτω από περίεργες και σκοτεινές συνθήκες. Τα απρόοπτα που μας συνέβησαν άγγιζαν τα όρια του μεταφυσικού σαν ανεξήγητα όνειρα. Όλα αυτά, όμως, φόρτωναν με πισώπλατα μαχαιρώματα το ήδη βεβαρημένο παρελθόν μου.