Υπηρεσία αγγέλων : μυθιστόρημα - Αθανασίου, Παντελής, 1950- (University Studio Press, 2006)
Ένας νεαρός και ταλαντούχος πυγμάχος ετοιμάζεται να λάμψει στη διάσημη αχλύ του επαγγελματικού μποξ, όταν σε ένα αεροπορικό δυστύχημα θα του ανατραπούνε όλα. Ιδανικά, όνειρα, φιλοδοξίες, έρωτες, επιθυμίες και αποφάσεις θα μπερδευτούνε σε ένα πρωτόγνωρο κουβάρι όταν στις πύλες του παραδείσου θα αποκαλυφθούν οι χαμένες ισορροπίες.