Τέλος - Snicket, Lemony (Μια σειρά από ατυχή γεγονότα, 2007)
Αυτό το βιβλίο είναι το τελευταίο στη "Σειρά από Ατυχή Γεγονότα" και, ακόμη κι αν αποδείχτηκες αρκετά γενναίος ώστε να διαβάσεις τους δώδεκα προηγούμενους τόμους, είναι πιθανό να μην αντέξεις τις δυσάρεστες εξελίξεις αυτού του τόμου, όπως μια τρομακτική θύελλα, ένα ύποπτο ποτό, ένα κοπάδι άγρια πρόβατα, ένα τεράστιο κλουβί για πουλιά και ένα πραγματικά ανατριχιαστικό μυστικό σχετικά με τους γονείς Μποντλέρ.