Η γλώσσα του σώματος : με τη μέθοδο της αυτοδιδασκαλίας - Wainwright, Gordon R. (Η ψυχολογία σήμερα, 1999)
Ολοι μας χρησιμοποιούμε τη γλώσσα του σώματος. Πάνω απο 90% της ολικής, πρόσωπο με πρόσωπο, επικοινωνίας είναι μη λεκτική και τα εξωλεκτικά μηνύματα της γλώσσας του σώματος συχνά λένε περισσότερα απο τα προφερόμενα λόγια κατά τη μεταβίβαση των αληθινών συναισθημάτων ή στάσεων. Αυτά τα μηνύματα είναι πολύ σημαντικά, γιατί διαμορφώνουν τις πρώτες εντυπώσεις για την εικόνα του εαυτού μας που προβάλλουμε στους άλλους. Αυτό το βιβλίο είναι ένας πρακτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε και να ερμηνεύετε τη γλώσσα του σώματος πιο αποτελεσματικά.