Το blog του Ευτύχη - Μερίκα, Λένα (Γράμματα και ημερολόγια, 2007)
Είμαι ο Ευτύχης και άνοιξα αυτό το blog για να μοιράζομαι με άγνωστους φίλους κάποιες κρυφές μου σκέψεις, κάποια μυστικά από αυτά που δυσκολεύεσαι να ομολογήσεις σε "ζωντανούς" σου φίλους ή στους γονείς σου - ιδίως σ' αυτούς, όταν το πρόβλημά σου είναι οικογενειακό! Και το δικό μου πρόβλημα είναι τέτοιο: οι πελαργοί συνωμοτούν εναντίον μου! Ναι, μη γελάτε! Βάλθηκαν με το ζόρι να με κάνουν μεγάλο αδελφό, μ' άλλα λόγια σύντομα θ' αποκτήσω αδελφάκι: -(Αρκετοί bloggers, αγόρια και κορίτσια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, ανοίγοντας με τη σειρά τους τη δική τους καρδιά. Οι ιστορίες τους, συγκινητικές αλλά και αστείες, με βοήθησαν να δω τη ζωή με άλλο μάτι;