Δεν είναι άλγεβρα ο έρωτας - Rayban, Chloe, 1944- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και νέους : Συλλογή Κύκνοι, 2007)
Ένα δύο πραγματάκια μου μένουν μόνο να ρυθμίσω? Όπως να βοηθήσω τη μαμά και τον μπαμπά να τα ξαναβρούν και να τα φτιάξει η Κλαίρ με τον Σέντρικ και να βγει ραντεβού ο κ.Γουίλιαμς με τη δεσποινίδα Μιλς και να βρω μία θηλυκιά για το γάτο μου, τον Γκάρφι.Έπειτα είμαι κι ΕΓΩ. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από το ΤΕΛΕΙΟ.