Χημείας αντίδραση - Arnold, Nick (Εξωφρενική Βιβλιοθήκη, 1999)
Αν πιστεύετε ότι το στομάχι σας αντέχει την άρρωστη πλευρά της Επιστήμης, τότε διαβάστε αυτό το βιβλίο, καθώς το χάος της χημείας μπαίνει στο μικροσκόπιο. Μάθετε για κάποια καταπληκτικά πειράματα που απέτυχαν τραγικά, ανακαλύψτε τα μυστικά μερικών πολύ παράξενων επιστημόνων και δημιουργήστε ένα μικρό χημικό χάος μέσα στην κουζίνα σας. Με τρομακτικά γεγονότα και περίεργους γρίφους με τεστ για δασκάλους και τρελά καρτούν, αυτό το βιβλίο σας πλημμυρίζει με πληροφορίες.