Γράμμα στη μητέρα μου - Dirie, Waris (Γκοβόστης, 2007)
Το γράψιμο με οδήγησε στην δημιουργία του πιο προσωπικού βιβλίου που έγραψα ποτέ ? ενός μακροσκελούς γράμματος προς τη μητέρα μου. Σ' αυτό της λέω όλα όσα δεν μπόρεσα να της πω από κοντά τον καιρό που έμεινε στη Βιέννη, πράγματα που δεν έχω εκμυστηρευτεί σε κανένα μέχρι τώρα. Το γράμμα αυτό δεν αποτελεί ένα κατηγορώ. Είναι, όμως, και κάτι παραπάνω από ένας εξαγνισμός της ψυχής μου. Είναι μια δήλωση αγάπης. Μια δήλωση αγάπης της κόρης προς τη μητέρα της.