Βαθύ γαλάζιο - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Σύγχρονο ελληνικό μυθιστόρημα, 2008)
Αντίκρισε τα γαλανά της μάτια και βούτηξε με λαχτάρα στο βαθύ γαλάζιο τους. Ένα βαθύ γαλάζιο που τον πρόδωσε. Για να ξεφύγει, άλλαξε ζωή. H Aθήνα, η Pόδος, η Kωνσταντινούπολη, η Θεσσαλονίκη στάθηκαν μάρτυρες στα πάθη του. Kαι τον οδήγησαν στα μονοπάτια μιας αλήθειας που θα έδινε απάντηση στα πιο οδυνηρά ερωτηματικά του.