Έμιλι - Harrod-Eagles, Cynthia (Ωκεανίδα, 2008)
H Έμιλι Πάτζετ σοκάρει την οικογένειά της δηλώνει ότι αντί να υποκείψει στην πλήξη ενός καθωσπρέπει γάμου, προτιμά να δουλέψει και να κερδίσει μόνη της τη ζωή της.. "Όταν η Ρωσίδα γιαγιά της την παίρνει να ζήσει μαζί της στην Άγια Πετρούπολη, η Έμιλι βρίσκει την ελευθερία που λαχταρά και για πρώτη. φορά ερωτεύεται με πάθος. Η Επανάσταση έρχεται και η Έμιλι είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την καινούργια της οικογένεια. Aπoφασίζει να φύγουν από τη Ρωσία. Πρέπει όμως ν' αφήσει πίσω τον άντρα που αγαπάει, χωρίς να ξέρει καν αν είναι ζωντανός ή νεκρός... Μια δραματική ερωτική ιστορία με φόντο τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη Ρωσική Επανάσταση.