Η Κύπρος στα αζιμούθια του ανέμου : προσανατολισμοί χαρτογραφικών απεικονίσεων ευρωπαίων χαρτογράφων της Κύπρου, 14ος - 19ος αι. - Λιβιεράτος, Ευάγγελος (Εθνική Χαρτοθήκη, 2003)
Με χάρτες της Κύπρου, της Λευκωσίας και της Αμμοχώστου από τη συλλογή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου και προσαρμογές τους στα σημερινά χαρτογραφικά πρότυπα με τις ψηφιακές τεχνικές της Εθνικής Χαρτοθήκης.