Κυκλοφοριακή αγωγή (Μαθαίνω να οδηγώ, 1999)
Μία πλούσια και πρωτότυπη συλλογή θεμάτων γύρω από το αυτοκίνητο και την κυκλοφοριακή αγωγή. Με πλούσιο υλικό από video, animation, φωτογραφίες και με ένα interactive όχημα σας εισάγει σε πραγματικές και φανταστικές καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε από τη θέση του οδηγού. Περιέχει όλη την ύλη του πρωτότυπου βιβλίου εξετάσεων του Υπουργείου Μεταφορών, όλο το Νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πληροφορίες για τα διάφορα συστήματα λειτουργίας του αυτοκινήτου, καθώς και για τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Ελλάδας. Τέλος μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και επιμορφωτικά κείμενα, μάθετε για την ιστορία και την εξέλιξη των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.