Ανακαλύπτω τον κόσμο διασκεδάζω μαθαίνοντας (inte*learn, 2001)
Ένα παιχνίδι παγκόσμιας γεωγραφίας για έναν, δύο ή και τρεις παίκτες! Κάθε παίκτης επιλέγει τον ήρωά του και το παιχνίδι ξεκινά. Εμφανίζεται μια τυχαία διαδρομή με 20 χώρες-σταθμούς απ όλο τον κόσμο. Νικητής είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος στο τέλος.