Όσα δεν είπα και δεν έγραψα - Χαρδαβέλλας, Κώστας (Μοντέρνοι Καιροί, 1997)
Στο βιβλίο ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ, γεγονότα που σημάδεψαν τον κόσμο μας, πόλεμοι και κορυφαίες στιγμές της πολιτικής ζωής του τόπου ζωντανεύουν μπροστά στον αναγνώστη. Ανθρωποι-μύθοι της εποχής μας έχουν όλοι την αθέατη πλευρά τους, την οποία έζησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας ως δημοσιογράφος τα τελευταία τριάντα χρόνια. Αυτή η αθέατη πλευρά προσώπων και γεγονότων παρουσιάζονται από το συγγραφέα με σπάνιο φωτογραφικό υλικό και απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και στην προσωπικότητα των ανθρώπων, στους οποίους αναφέρεται.