Ο ψηλός : η επίσημη αυτοβιογραφία του Αντώνη Αντωνιάδη : με σπάνια ντικουμέντα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ιστορικά στιγμιότυπα και άγνωστες λεπτομέρειες μιας μεγάλης καριέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Μπλιάτκας, Κώστας Δ., 1957- (Μοτίβο, 2007)
Από το μικρό άσημο Πετροχώρι της Ξάνθης στην καρδιά του κόσμου, το Λονδίνο, και στο αυτοκρατορικό στάδιο Γουέμπλεϊ. Από την έντονη αμφισβήτηση στην ολική επαναφορά. Στους τίτλους, την καταξίωση και τη δικαίωση της ανθρώπινης θέλησης. Ο "φουκαράς" επαρχιώτης του 1968 μεταμορφώθηκε στον Ψηλό κανονιέρη που έγινε φόβητρο για κάθε ομάδα μέσα κι έξω από την Ελλάδα. Η ζωή και η καριέρα του κορυφαίου φορ του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντώνη Αντωνιάδη μοιάζει πιο πολύ με παραμύθι.