Νύχτες κοκαΐνης : μυθιστόρημα - Ballard, James G. (Συγγραφείς απ' όλο τον κόσμο, 1997)
Ο μυστηριώδης θάνατος πέντε ανθρώπων απλώνει την απειλητική σκιά του στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Εστρέλα Ντελ Μαρ, κάπου στις ισπανικές ακτές. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Φρανκ Πρέντις, ιδιοκτήτη του Ναυτικού Ομίλου, που δείχνει αποφασισμένος να ομολογήσει την ενοχή του. Όταν ο αδελφός του Τσαρλς θα προσπαθήσει να του συμπαρασταθεί, θα ανακαλύψει έναν απόκρυφο κόσμο βυθισμένο στο έγκλημα, στα ναρκωτικά και στις σεξουαλικές διαστροφές, ένα λαβύρινθο από υπόγειες διαδρομές, που οι εντάσεις του απειλούν να καταπιούν και τον ίδιο.