Η Χιονάτη και οι επτά Κοκκινοσκουφίτσες (Καστανιώτης, 1998)
Η Χιονάτη συναντάει τους επτά νάνους, η Κοκκινοσκουφίτσα γνωρίζει τον κακό λύκο και ο Χάνσελ και η Γκρέτελ καταλήγουν στα χέρια της κακιάς μάγισσας. Κάθε παιδί το ξέρει! Αλήθεια; Σε αυτή την interactive ιστορία μπορείς να τελειώσεις επιτυχώς και τα τρία παραμύθια μόνο εάν τα ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτά. Γι' αυτό πρόσεξε: Μπορεί ο Χάνσελ κι η Γκρέτελ να συναντήσουν τον κακό λύκο, η Κοκκινοσκουφίτσα να καταλήξει με τους επτά νάνους και η Χιονάτη να πέσει στα χέρια της κακιάς μάγισσας!