Ζητήματα αντίληψης του μουσικού ρυθμού = On the perception of musical rhythm : θεωρητική προσέγγιση, πειραματικά ευρύματα = theoretical issues, empirical findings - Παπαδέλης, Γιώργος (Βιβλιοθήκη μουσικολογίας ;, 2007)
Γενικά περιεχόμενα βιβλίου: