Αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα - Σακελλαρίου, Αναστασία (Γιορτινά βιβλία, 2008)
Ο Ανδρέας Καρκαβίτσας, ο Κώστας Κρυστάλλης, ο Αλέξανδρος Μωραϊτίδης, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Τέλλος Άγρας, ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, ο Διονύσιος Σολωμός και ο Ευγένιος Ζαλόκωστας σε ένα βιβλίο διασκευασμένο για παιδιά. Ένα καράβι που κάνει Ανάσταση στα πέλαγα, μία γυναίκα που περιμένει το Πάσχα πώς και πώς για να φορέσει τα καλά της, ένας Ιταλοκερκυραίος που έχει τάμα να κάνει κάθε χρόνο Πάσχα ρωμέικο, μία ενάρετη γυναίκα με σαράντα βαφτιστικούς, ένα μαντίλι της αγάπης που χάθηκε, ο ξεχωριστός χορός τη μέρα της Λαμπρής. Ένα βιβλίο αγάπης, ένα βιβλίο πασχαλινό! Δέκα αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα, από τους πιο αγαπημένους Έλληνες κλασικούς συγγραφείς, ζωντανεύουν μέσα από υπέροχες εικόνες δέκα διαφορετικών σύγχρονων εικονογράφων!