Επικοινωνώ άρα υπάρχω : ηγεσία, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις - Πιπερόπουλος, Γιώργος Π., 1942- ([χ.ό.], 2007)
αφιερωμένο... Από το συγγραφέα, γιο Πόντιου πατέρα και Θρακιώτισσας - Μικρασιάτισας μητέρας, που γεννήθηκε στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και αποχωρώντας από την οικογενειακή ΕΣΤΙΑ σπούδασε, ερεύνησε και δίδαξε σε Αμερική και Ευρώπη επιστρέφοντας όχι ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ σε ό,τι αφορά Τα ΣΠΟΡ του Βορρά αλλά ως ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ των επιστημών της συμπεριφοράς στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπου τώρα ζει και εργάζεται χτυπώντας ως ΦΙΛΑΘΛΟΣ κάθε ΩΡΑ που χρειάζεται ένα ΚΑΡΦΙ. Στη διάρκεια της SPORTDAY του, ως άνθρωπος που του αρέσει να ζει στο ΦΩΣ απολαμβάνει την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ που προκαλεί το ποθητό GOAL επειδή στο SPORTIME του κάνει χωρίς... METROSPORT. Στο MEGA των Ελλήνων ΕΘΝΟΣ που με ΤΑ ΝΕΑ δεδομένα στο ΠΑΡΟΝ των ΜΜΕ δεν δυσκολεύεται να εντοπίσει σωστά ΤΟ ΘΕΜΑ και να πάρει την ορθή ΑΠΟΦΑΣΗ σε χρόνο ESPRESSO. Και στη μητέρα Ελλάδα, ανέκαθεν πρώτη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ δύναμη σε έναν PLANET που θαυμάζει την Αθηναϊκή της ΑΚΡΟΠΟΛΗ, καθώς πάντοτε με στυλ ΕΤ και NET σε ΙΣΟΤΙΜΙΑ της ΕΤ3, προκύπτει από την ΑΥΓΗ και τη ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ μέχρι και την τελευταία όχι μόνο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αλλά και ΒΡΑΔΥΝΗ της ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, χώρα μοναδική κάτω από τον ALPHA ποιότητας γαλανό της SKY. Και στον Ελληνικό λαό που εισέρχεται σε βάση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στην TRAFFIC, ως ΤΥΠΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ απολαμβάνοντας τα οφέλη της έντυπης ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ σε ΗΜΕΡΗΣΙΑ και ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ έκδοση. Κρατά όρθια την ΑΝΤ-1 του και κάνει κάθε ΑΥΡΙΑΝΗ του ανησυχία το ΒΗΜΑ του ALTER εγώ του και στο FLASH των αναμνήσεων με ταχύτητες ΕΞΠΡΕΣ εκφράζει ως ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που κρύβει μέσα του όχι βέβαια ως ΠΟΝΤΙΚΙ αλλά ως STAR μιας χώρας που σαγηνεύει εσαεί και επάπειρον, και όχι μόνο κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και "3, την παγκόσμια κοινή γνώμη...