Εναντίον του Marlboro : μυθιστόρημα - Χαριτόπουλος, Διονύσης, 1947- (Καστανιώτης, 1991)
Δεν υπάρχει κοινωνία. Μόνο άτομα. Επιχειρηματίες, μάνατζερ, γιατροί, δημοσιογράφοι, διαφημιστές, μοντέλα, σύζυγοι, γκόμενες, καλλιτέχνες, όλοι εναντίον όλων με μια ακατάληπτη γλώσσα χωρίς αίσθημα. Η κατάθλιψη, οι ίλιγγοι, η παράνοια είναι συμπτώματα υγείας σ' έναν κόσμο που τρελαίνεται. Η νέα εποχή είναι τώρα.