Μοντέρνα αρχιτεκτονική και πολιτική της αστικής ανοικοδόμησης Αθήνα 1945-1960 - Σακελλαρόπουλος, Χριστόφορος Π., 1957-2000 (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών : Παπαζήσης, 2003)
Περιέχει περίληψη στην ιταλική γλώσσα