Αποστολή στο ηλιακό σύστημα μια εκπαιδευτική περιπλάνηση στους πλανήτες και τους δορυφόρους τους (tessera multimedia, 2002)
Η «Αποστολή στο Ηλιακό Σύστημα» είναι ένα ενδιαφέρον, εκπαιδευτικό και ενημερωτικό, CD-ROM. Πρόκειται για μια συναρπαστική περιήγηση στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τους δορυφόρους τους, ένα θέμα που συγκινεί μικρούς και μεγάλους. Σε ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο γραφικό περιβάλλον θα ανακαλύψετε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τους πλανήτες, θα πληροφορηθείτε για τις πρόσφατες ανακαλύψεις δορυφόρων καθώς και τις νέες εξελίξεις στις αποστολές. Οι πληροφορίες είναι έγκυρες, πλήρεις και ενημερωμένες. Παρόλα αυτά, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε σε ατέλειωτες σελίδες κειμένου, για να βρείτε αυτό που ζητάτε. Με εύχρηστο και φιλικό τρόπο, θα εντοπίσετε και θα διαβάσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν, υπό τη συνοδεία ευχάριστης μουσικής. Στην εφαρμογή, επίσης, θα βρείτε άφθονες φωτογραφίες, ενδιαφέροντα βίντεο, εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς και διασκεδαστικά παιχνίδια, που θα κάνουν την περιπλάνησή σας στο ηλιακό σύστημα πιο ευχάριστη και απολαυστική.