Η ιστορία των ελλήνων από την παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα (Αδάμ Δαμιανάκης, 2000)
Μια multimedia παραγωγή που μας ταξιδεύει στον χρόνο, ξεκινώντας από την Παλαιολιθική και φτάνοντας στη σύγχρονη εποχή. Ακολουθώντας τα χνάρια της Ιστορίας των Ελλήνων, ο χρήστης βαδίζει στο μονοπάτι εκείνο που χάραξαν οι πρόγονοί μας.