Ο δρόμος προς την ευτυχία : ένας οδηγός κοινής λογικής για καλύτερη ζωή - Hubbard, La Fayette Ron, 1911-1986 (The Way to Happiness Foundation International, 2007)
Η επιλογή των ενεργειών και των αποφάσεων απαιτεί ικανότητα και σύνεση, όχι μόνο το προσωπικό ή μόνο το ομαδικό συμφέρον. Περιλαμβάνοντας 21 ηθικούς κανόνες, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία βοηθάει κάποιον στο να κάνει επιλογές στη ζωή του. Πιθανόν να είναι ο πρώτος κώδικας ηθών μη θρησκευτικού χαρακτήρα, που βασίζεται ολοκληρωτικά στην κοινή λογική.