Βιβλίον καθημερινής κινήσεως αναγνωστηρίου από 1η Αυγούστου 1924 μέχρι 22ας Ιουλίου 1925 ([χ.ό.], 1924)
Βιβλίο καθημερινής κίνησης του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης των ετών 1924-1925