Τα ζώα του σπιτιού - Gordon, Tom; Gordon, Tom (Δες πως μεγαλώνουν, 1992)
Mια απολαυστική σειρά φυσικής ιστορίας για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Eκπληκτικός συνδυασμός ευαισθησίας, χιούμορ και υπέροχων κοντινών λήψεων. Παρακολουθήστε πώς ζουν και μεγαλώνουν τα τέσσερα αγαπημένα μας ζώα του σπιτιού: γάτα, σκύλος, χρυσόψαρο και παπαγάλος.