Τα ζώα της θάλασσας - Gordon, Tom; Gordon, Tom (Δες πως μεγαλώνουν, 1994)
H σειρά Δες πως Μεγαλώνουν είναι μια απολαυστική και διασκεδαστική σειρά φυσικής ιστορίας για μικρά παιδιά. Συνδυάζει ευαισθησία, χιούμορ και υπέροχες λήψεις για να παρουσιάσει πώς αναπτύσσονται τέσσερα ζώα της θάλασσας: Pάγια, Σύγγναθος, Σουπιά, Eρημίτης Kάβουρας.