Καλά ξεμπερδέματα : Ελπίδα + Ελίνα = φίλες για πάντα - Δενεζάκη, Λιάνα (Παιδική βιβλιοθήκη, 2007)
Η Ελίνα και η Ελπίδα είναι κολλητές. Όχι απλώς κολλητές, αυτοκόλλητες! Τώρα πάνε στην Έκτη, αλλά γνωρίζoνται από πρωτάκια. Από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχουν χωρίσει ούτε για μία μέρα. Στην Ελίνα αρέσουν τα ζώα, αλλά όχι και οι αλλαγές. Όταν λοιπόν στην οικογένειά της κάτι αλλάζει και στο σπίτι της θρονιάζονται ένας σκύλος, μία γάτα και η Σόφη, οι αντιδράσεις της είναι απρόβλεπτες, εκρηκτικές αλλά και αστείες. Τότε στη ζωή των δύο φιλενάδων όλα μπερδεύονται...