Winter hotels : τα ελληνικά χειμερινά ξενοδοχεία που αξίζει να ανακαλύψετε : the golden list (Imako media, 2008)
Το hotel boom στον ελληνικό χειμερινό τουρισμό συνεχίζεται και συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τα επιτεύγματά του σε λιγότερο από μια πενταετία. Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, κάθε φθινόπωρο η νέα πραγματικότητα της ξενοδοχειακής υποδομής στην χειμερινή Ελλάδα να κάνει τα δεδομένα της περασμένης σεζόν να μοιάζουν εντελώς ξεπερασμένα.