Τα ζώα στο αγρόκτημα - Gordon, Tom; Gordon, Tom (Δες πως μεγαλώνουν, 1992)
Mια απολαυστική σειρά φυσικής ιστορίας για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Eκπληκτικός συνδυασμός ευαισθησίας, χιούμορ και υπέροχων κοντινών λήψεων. Παρακολουθήστε πώς ζουν και μεγαλώνουν τα τέσσερα ζώα στο αγρόκτημα: κοτόπουλο, γουρουνάκι, μοσχάρι και αρνάκι