Κείμενα για την πολιτική και την επικοινωνία - Κουσούλης, Λευτέρης (Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις, 2007)
Στις σελίδες αυτές συγκεντρώνονται κείμενα, σημειώματα, άρθρα ή και συνεντεύξεις κάπου-κάπου, που γράφτηκαν με αφορμή την πολιτική επικαιρότητα, όπως εμφανίζονται δηλαδή οι συνθήκες μιας εποχής στη στιγμιαία έκφρασή τους. Είναι σκέψεις και σχόλια με αφορμή τη στιγμή. Αναζητούν όμως αυτό που είναι πέρα από τη στιγμή, αυτό που έχει σχέση με τον πυρήνα των πραγμάτων, ο οποίος συνήθως δεν βγαίνει στην επιφάνεια. Είναι η ματιά ενός παρατηρητή που συχνά βρέθηκε στην καρδιά των πραγμάτων, έζησε πολλές τέτοιες ή παρόμοιες στιγμές, πάσχισε όμως πάντοτε να διατηρήσει την απόσταση που καθιστά εφικτή την καθαρή σκέψη. Την κριτική σκέψη που αποτελεί προϋπόθεση τόσο για την απόδοση της ουσίας των πραγμάτων, όσο και για την τελική κατανόησή τους. Πρόκειται για κείμενα που όλα με τον τρόπο τους συνδέονται με την πολιτική και την επικοινωνία.