Φύλακες άγγελοι. - Χατζή, Νάνσυ, 1977- (Ζήτη, 2007)
Θ Φίλιππος, η Σάρα, ο Νοντίμ, ο Εστεμπάν και η Μάσα, παιδιά από διάφορα μέρη του κόσμου αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή. Οι βοηθητικές οδηγίες έχουν χαθεί και όλα δείχνουν φυσιολογικά στο κολέγιο «Αφθονία». Ποιο ήταν άραγε το περιεχόμενο του φακέλου της αποστολής; Ποιος κινδυνεύει; Τα παιδιά μπλέκουν σε μια συναρπαστική περιπέτειο. Χειρόγραφα που κρύβουν ένα χάρτη θησαυρού, μυστικά περάσματα, περίεργες εξαφανίσεις και γρίφοι...σε ένα 'μυστήριο που πρέπει να λυθεί.