Στέλλα Καβαλλιεράτου και Τάκης Καβαλλιεράτος : κοσμήματα, αντικείμενα - Κατσανέβας, Σταύρος; Κυριακούλης, Αντώνης; Kirpotin, Boris (Άγρα, 2007)
Με την ευκαιρία της αναδρομικής έκθεσης των καλλιτεχνών στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ, κυκλοφόρησε το αναδρομικό λεύκωμα σε συνεργασία με την Γκαλερί BERNIER/ ELIADES. Ο τόμος αποτελείται από 432 σελίδες με έγχρωμες αναπαραγωγές των κοσμημάτων και των αντικειμένων ή και μεγεθυμένων λεπτομερειών τους, από τις αρχές της δεκαετίας του '70 μέχρι σήμερα. Οι φωτογραφίες είναι του Μπόρις Κιρπότιν. Τα εισαγωγικά κείμενα υπογράφουν ο ζωγράφος Αντώνης Κυριακούλης και ο καθηγητής αστροφυσικής Σταύρος Κατσανέβας (Πανεπ/μιο Παρίσι 7/ CNRS).