Σαν να σε ξέρω χρόνια - Περινού, Ελενη (Δίοπτρα, 2001)
Ένας έρωτας εισβάλλει στη ζωή της Μυρσίνης και σαρώνει τα πάντα! Μήπως, όμως είναι μια πλάνη; Πώς να ξεχωρίσει κανείς ανάμεσα στα χιλιάδες σοκάκια του νου, το ένα, το μοναδικό, το δύσβατο μα και αληθινό μονοπάτι της καρδιάς;