Το ελληνικό λεξικό : ορθογραφικό, ερμηνευτικό, ετυμολογικό (Καλοκάθης, 2007)
Σκοπός του παρόντος λεξικού είναι η παρουσίαση και καταγραφή, αλλά και η ερμηνεία, η ετυμολογία κι ο γραμματικός προσδιορισμός των λέξεων, που αποτελούν την ελληνική γλώσσα και χρησιμοποιούνται καθημερινά στον γραπτό και προφορικό λόγο.