English dictionary : english greek, greek english - Magazis, George A. (Efstathiadis Group, 2003)
Πάνω από 50.000 λέξεις και φράσεις από τα Βρετανικά και Αμερικάνικα Αγγλικά. Το πιο σύγχρονο Ελληνο-Αγγλικό, Αγγλο-Ελληνικό λεξικό, με ιδιαίτερη έμφαση στις καινούριες λέξεις. Ιδανικό για τους μαθητές ξένων γλωσσών, μεταφραστές και σαν γενική παραπομπή. Έμφαση στην προφορά για ακριβή απόδοση. Απλή και ευκολόχρηστη διάταξη.