Έκλειψη - Λέκκα, Κατερίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2007)
Τρεις φίλοι κρατούν έναν όρκο σιωπής μένοντας παγιδευμένοι στις αναμνήσεις, στις κρυμμένες αλήθειες, στις ενοχές του παρελθόντος που έχουν στοιχειώσει τη ζωή τους. Τριάντα χρόνια μετά, το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει και τα φαντάσματα του παρελθόντος ξυπνούν. H φαινομενικά ήρεμη ζωή τους ταράζεται από την απρόσμενη εμφάνιση ενός άντρα. Με την άφιξη του άγνωστου ζωγράφου στο νησί τους αρχίζει ένας κύκλος μυστηρίου με παράξενα γεγονότα που επισφραγίζονται με ένα θάνατο.