Αριζόνα : μυθιστόρημα - Λιβανού, Μπέσση (Καστανιώτης, 2007)
H Aργυρώ βλέπει τη ζωή της στη μικρή πόλη όπου ζει σαν μια ατέλειωτη έρημο. Mια Aριζόνα γεμάτη κάκτους και φίδια φαρμακερά. Προσπαθώντας να επιβιώσει σε ένα καθεστώς μικροαστικής καταπίεσης, γοητεύεται από την εκκεντρική κοσμοπολίτισσα θεία της με ιστορίες για έρωτες, πλούτη και επιτυχία. Έτσι αποφασίζει να δραπετεύσει για να αναζητήσει το άπιαστο όνειρο. Στο δρόμο της θα βρεθούν δύο γοητευτικοί άντρες. Θα μπορέσει όμως να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα; Θα καταφέρει να γλυτώσει από τα σκοτεινά κυκλώματα που θα βάλουν σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή; Kαι ακόμη, πώς θα μπορέσει να λύσει ένα μυστήριο που έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα, οδηγώντας την σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια; H Aριζόνα, γραμμένη στα όρια της έντονης ερωτικής ιστορίας και του αστυνομικού θρίλερ, είναι ένα οδοιπορικό για την αναζήτηση της αλήθειας ανάμεσα στις οφθαλμαπάτες που ξεγελούν κάθε ανυποψίαστο ταξιδευτή στην έρημο της καθημερινότητας.