Όταν βρω έναν θησαυρό - Δαράκη, Πέπη, 1909-2006 (Έλληνες συγγραφείς : για παιδιά και νέους απο 9 χρονών, 2000)
Η Ρηνούλα είναι ένα κοριτσάκι που ζει στην επαρχία με τους γονείς της και τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια της. Είναι έξυπνη και ευαίσθητη. Με τη φαντασία της ζει διαφορετικά τα καθημερινά γεγονότα. Με το αυθόρμητο χιούμορ της, της γκάφες της και της περιπέτειες της δίνει πολλή χαρά στην οικογένεια της.